parallax background

Restaurang & Bistro

ABB Arena Nord är en plats där många människor träffas för en lunch eller fika.

I Bistron på markplan serverar vi dagens lunch och i Restaurangen en trappa upp erbjuder vi affärslunch för den som vill träffa kunder eller kollegor i en affärsvänlig miljö. I vår Restaurang tar vi mot bokningar för middagar och fester. Köket är internationellt med en bas i läckra kött- och fiskrätter av olika slag. Här finns något för alla tillfällen – vi är alltid redo att ge dig en härlig matupplevelse!

Restaurang

En trappa upp finns vår Sportbar och en Restaurang för bokade tillställningar.

. . Restaurangen kan du boka till fest och middagar för större sällskap. Köket är internationellt med en bas i läckra kött- och fiskrätter av olika slag. Här finns något för alla tillfällen – vi är alltid redo att ge dig en härlig matupplevelse!

Bistro

Vår lunchbuffé står uppdukad i bistron såväl på vardagar som helger.

Vår Bistro kan du boka för event som afterwork, middag eller kanske en minimässa? Vi har flexibla lösningar och många idéer som kan hjälpa dig att få ett lyckat arrangemang. Kontakta oss gärna på info@rocklunda.nu eller 021-440 10 10

Öppettider

Mån-Sö 11.00- 14.00 ) . Vid arrangemang har Rocklunda Bistro öppet längre. Hockey/Fotboll match dagar är Bistron öppen 2 timmar före matchstart.

Café

Välkommen in till vårt café för en lugn frukostfika eller för att samlas och diskutera matchen. I den trevliga miljön samlar du krafterna inför träningspasset och kopplar av efter rundan i spåret.

Vi har försäljning av varma och kalla drycker, smörgåsar och fikabröd.
I Hälsokylen finns extraenergi och proteinrika produkter!

Ordinarie öppettider

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00 Lör -Sön 10.00-17.00
Kontakta oss gärna på 021-440 10 10 för mer information.